Compliance Panel

Het Compliance Panel van Transparco is een team van onafhankelijke experts die organisaties adviseren over compliancy. Of dat nu doorlopend is zoals met bijvoorbeeld het Compliance Programma, voor een specifieke kwestie of om een acute situatie aan te pakken. Discreet en uiterst deskundig staan ze voor u klaar wanneer u dat wenst.

Actuele, specialistische kennis

Als lid van de raad van commissarissen, de raad van bestuur of het senior management bent u medeverantwoordelijk voor de koers van het bedrijf en dat dit conform de ethische normen en waarden gebeurt. Behalve dat dit persoonlijke integriteit vergt, is er ook actuele specialistische kennis én inzicht nodig van de Nederlandse en internationale wetgeving.

Onafhankelijke adviseur of coach

In het huidige, strenge complianceklimaat is de hulp van een onafhankelijke adviseur of coach dan ook onontbeerlijk. Een expert in compliancy en iemand met wie u in vertrouwen kunt spreken. Die experts vindt u in het Compliance Panel van Transparco.

Adviespartners

Ons panel bestaat uit verschillende onafhankelijke experts op het gebied van compliancy. Met achtergronden als Chief Legal Officer of Chief Compliance Officer voor grote multinationals of als senior partner bij toonaangevende internationale accountants- of advocatenkantoren zijn zij de aangewezen partners om u te adviseren over de implicaties van ontwikkelingen in uw organisatie.

Collectieve expertise in compliancy

Deze compliance-experts zijn bekend met de risico’s van bepaalde activiteiten en kunnen u helpen gevaren te signaleren die nu nog niet in beeld zijn. Daarbij is hun collectieve expertise bijzonder veelomvattend; van wetgeving en bedrijfsethiek tot reputatiemanagement en het opzetten van een compliance-hotline. Een panel met complete deskundigheid dus dat vanzelfsprekend u in alle vertrouwelijkheid bijstaat.

Frequente briefings of acute hulp

De wijze waarop de compliance-experts u bijstaan, is geheel aan u. U kunt ze inschakelen als er plotseling een integriteitskwestie ontstaat maar ook als u een sparringpartner wenst om mee te klankborden. Van ideeën, coaching en privétraining tot regelmatige briefings over nieuwe trends, ontwikkelingen en risico’s, u kunt op de deskundigheid en discretie van onze experts vertrouwen.

Onafhankelijk en transparant

De experts van Transparco zijn niet gebonden aan een consultancy-organisatie en dus onafhankelijk. Ook werken we met vooraf vastgelegde afspraken die geheel transparant zijn zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Maak kennis met de experts

Wilt u kennismaken met een van onze experts? Neem dan contact met ons op. We bespreken dan eerst waar u behoefte aan heeft zodat we u met de juiste expert in contact kunnen brengen.